.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
مناظره جنجالی كواكبيان و ذوالنور/عکس
مصطفي كواكبيان نماينده مجلس شوراي اسلامي و حجت‌الاسلام و المسلمين ذوالنور جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران در مناظره‌اي كه در قالب سلسله جلسات كرسي‌هاي آزادانديشي در تالار شهيد آويني دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران با عنوان «خط امام، توهم يا واقعيت» برگزار شد، به مناظره با يكديگر پرداختند.

به گزارش ایسنا، كواكبيان در ابتداي اين مناظره تصريح كرد: مگر خط امام غير واقعيت هم مي‌شود؟ ممكن است عنوان ادعاي خط امام صحيح‌تر باشد، زيرا خود خط امام قطعا واقعيت است.

وي افزود: به عقيده من آن‌چه خوبان همه داشتند امام(ره) يكجا داشت و جامعيت شخصيتي ايشان را حداقل در بين رهبران انقلابي دنياي معاصر سراغ نداريم. شخصيتي كه هم فقيه، مجتهد و مرجع جامع‌الشرايط بود و هم در حد اعلاي خود سياست‌شناس، سياست‌مدار و آگاه به امور زمان.


                             


وي امام را فيلسوف برجسته اسلامي و عارف واقعي به معناي كامل، توصيف كرد و ادامه داد: اولين نكته در بحث رهبري اين بود كه امام يك مكتب سياسي داشت. در تمام دنيا رهبران انقلابي زيادي هستند؛ اما نمي‌توانند انديشه‌هايي منسجم به صورت گفتمان هژمونيك در جامعه مطرح كنند. كساني هستند كه انقلابي را رهبري مي‌كنند؛ اما نمي‌توانند ايده خود را به منصه ظهور برسانند و انقلاب را به يك نظام مبدل كنند.

اين نماينده مجلس اظهار كرد: معتقدم در شرايط فعلي يكي از مظلوميت‌هايي كه وجود دارد، مظلوميت خط امام است. آن كسي كه ادعاي خط امام كند و بخواهد در مقابل نظام و ولايت فقيه بايستد، خط امام را خوب نشناخته زيرا يكي از مولفه‌هاي خط امام، ولايت فقيه است؛ اما كسي هم كه به عنوان حمايت از ولايت فقيه با خط امام مقابله كند، قطعا با اساس خط امام عناد دارد.

وي معنويت‌گرايي مسوولان نظام، ولايت فقيه، ساده‌زيستي و تحقق عدالت نفساني و اجتماعي، را از آموزه‌هاي امام در بعد اسلاميت نظام برشمرد و افزود: جمهوريت نظام پا به پاي اسلاميت اهميت دارد، كسي كه به ارزش‌هاي اسلامي نظام پشت پا بزند، خارج از خط امام حركت كرده و كسي هم كه به جمهوريت نظام پشت پا بزند، همين‌گونه است. آن كسي كه مي‌گويد راي مردم زينتي است و در مشروعيت نظام نقشي ندارد، دروغ مي‌گويد كه در خط امام است؛ زيرا امام فرمودند ميزان راي ملت است.

وي گفت: متاسفانه مي‌بينيم عده‌اي پشت سر ارزش‌هاي اسلامي براي تاختن به مردم‌سالاري سنگر مي‌گيرند و عده‌اي ديگر پشت مردم سالاري سنگر گرفته و به ارزش‌ها مي‌تازند. چه اكبر گنجي كه مي‌گويد اسلام با دموكراسي همخواني ندارد و چه كسي كه در داخل مي‌گويد اسلام با دموكراسي جور درنمي‌آيد، نه اسلام را فهميده‌اند و نه دموكراسي را. اگرچه ممكن است اين دو نقطه‌ مقابل يكديگر باشند؛ اما هر دو ديدگاه، دو لبه‌ قيچي‌اي هستند كه اسلام امام(ره) را نشانه گرفته‌اند. هر دو تفكر حقوق بشر اسلام، جمهوريت اسلام و مردم‌سالاري ديني را از
بين مي‌برند.

                                   


اين استاد دانشگاه با بيان اين‌كه امام(ره) به شدت بر آزادي مردم در همه عرصه‌هاي سياسي و اجتماعي تاكيد داشت، به فرمان هشت ماده‌اي امام درباره حريم خصوصي اشاره كرد و افزود: ما مي‌گوييم اگر تلويزيون جمهوري مقدس اسلامي فيلم شاخص را مي‌سازد و بخش‌هايي از شخصيت امام(ره) را بيان مي‌كند، همه جنبه‌هاي امام(ره) را بگويد و براي نسل جديد امام(ره) را كما هو حق نشان دهد.

وي خاطرنشان كرد: در شرايطي كه منافقين بدترين اهانت‌ها را نسبت به اسلام و نظام مي‌كردند، امام(ره) فرمودند؛ اين قبيل مطبوعات تعطيل شوند، اما وقتي همين يك جمله از امام(ره) پخش مي‌شود، گويي امام موافق تعطيلي مطبوعات بوده است. در حالي‌كه امام(ره) به هيچ وجه مخالفت مطبوعات نبود، بلكه مخالف توطئه و برنامه‌ريزي براي سقوط نظام بود و اين‌كه به نام آزادي، ولنگاري و بي‌بند و باري مطرح شود.

وي تاكيد كرد: امام به شدت طرفدار استقلال ملت‌ها بود و اعتقاد داشت كه هركس بخواهد راي خود را بر مردم تحميل كند، از اسلام بويي نبرده است.

كواكبيان با اشاره به استكبارستيزي امام(ره) خاطرنشان كرد: آزادانديشي و طرفداري امام از دموكراسي، حقوق بشر و آزادي موجب شد كه ايشان شخصيتي باشند كه نظير آن را نداشته‌ايم. اميدواريم از اين امام چهره زيبايي نشان دهيم.

ذوالنور نيز طي سخناني با تبريك ايام فتح خرمشهر و روز ملي مقاومت تصريح كرد: هر كدام از جريان‌هاي سياسي به نحوي از امام هزينه مي‌كنند، چنانكه برخي براي حفظ امام اين كار را مي‌كنند و برخي براي حفظ خود، امام را سپر قرار مي‌دهند.

وي با بيان اين‌كه نام امام و خط امام براي اين قبيل افراد به مثابه مغازه دونبشي براي كاسبي و پوششي براي تحقق ايده‌هاي خودشان است، افزود: ممكن است كسي در يك گروه سياسي حرفي بزند، اما بايد ديد كه آيا اين فرد نقش محوري دارد و در آن جريان موثر است يا خير؛ لذا بايد در اين زمينه ملاك‌ها و معيارهايي جهت سنجش اين گفته‌ها داشته باشيم.

  
                       


وي يكي از ويژگي‌ها و مشخصه‌هاي بارز خط امام را اعتقاد به ولايت فقيه و ولي فقيه دانست و اظهار كرد: بايد مرزها به صورت شفاف مشخص شود. آيا وقتي كسي با حزب مردم‌سالاري، مشاركت، مجمع روحانيون مبارز و كارگزاران است صرف اين‌كه بگويد مخالفت افرادي كه در اين احزاب هستند، مخالفت بي‌خودي است و حرف بي‌خودي زده‌اند، كافي است. آيا مي‌توان گفت من امام(ره) را قبول دارم ولي با اين‌ها هم هستم؟

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه افزود: كدهايي مي‌توانم بياورم از شخص آقاي خاتمي گرفته تا وزرا و مشاوران ايشان كه مواضع‌شان خلاف مواضع ماست. البته من جنس آقاي كواكبيان را از جنس برخي افراد نمي‌دانم؛ اما بايد تكليف را روشن كرد.

وي با اشاره به بحث ليبراليسم اظهار كرد:‌ آيا ابهام داريم كه امام اين مساله را بزرگترين خطر براي اسلام مي‌دانستند؟ آيا ترديد داريم كه امام(ره) فرمود؛ مصدق مسلم نبود؟ آيا ترديد داريم كه امام(ره) در دوران وزارت كشور آقاي محتشمي‌پور كه عضو موثر جبهه اصلاحات و عضو محوري مجمع روحانيون مبارزه است آن نامه را نوشتند و فرمودند كه ملي و مذهبي‌ها و ليبرال‌ها نبايد در هيچ منصبي گذاشته شوند.

وي با اشاره به مانيفست جمهوري‌خواه اكبر گنجي، گفت: عطاءالله مهاجراني، محسن كديور، علوي‌تبار و گنجي با هم اين مانيفست را نوشتند. مگر در ملي و مذهبي علوي‌تبار ترديدي وجود دارد؟ گنجي در اين مانيفست اعلام مي‌كند كه اسلام با جمهوريت سازگاري ندارد و اگر بخواهيم به جمهوريت واقعي برسيم بايد از اسلام عبور كنيم. اگر امام(ره) مي‌ديد چنين كساني خوراك مطبوعات را تهيه مي‌كنند، چه مي‌كرد؟

وي با اشاره به تحصن عليه مهاجراني در زمان وزارت ارشاد وي از سوي برخي از طلاب در قم گفت: من اين صحبت را از دو لب آقاي مشكيني شنيدم كه به واسطه آقاي ري‌شهري با آقاي خاتمي تماس گرفتند و آقاي خاتمي خواست كه آقاي مشكيني از متحصين بخواهد به تحصن پايان دهند، اما آقاي مشكيني فرمودند؛ اين طلبه‌ها با حرف من دست از تحصن برنخواهند داشت، شما قول برخورد با آقاي مهاجراني را بدهيد تا من هم قول شما را به طلاب منتقل كنم، اما آقاي خاتمي گفتند؛ مگر با حرف هر كس مي‌شود هر وزيري را عوض كرد. مهاجراني مجري سياست‌هاي فرهنگي من است پس مشكل من هستم و من استعفاء مي‌دهم.

ذوالنور با طرح اين پرسش كه مگر سروش نقش ليدري در جريان فكري دوم خرداد نداشت؟، به برخي از موارد مطرح شده از سوي سروش اشاره كرد و افزود: بايد ديد كه جريان كلي اصلاحات و فتنه اخير به نفع جريان امام بود يا زير عنوان خط امام،‌ امام‌ستيزي مي‌كرد؟

كواكبيان نيز گفت: اگر مي‌دانستم قرار است بحث سياسي كنم، شايد در آمدن به اين‌جا تجديدنظر مي‌كردم؛ چراكه من فكر مي‌كردم قرار است به لحاظ انديشه‌اي راجع به بحث خط امام صحبت كنيم ولي متاسفانه آقاي ذوالنور به جاده خاكي زدند و من هم در همان خطي كه ايشان ما را بردند، صحبت مي‌كنم و چاره‌اي نيست.

وي ادامه داد: آقاي ذوالنور شما عضو كدام حزب هستيد؟

ذوالنور پاسخ داد: هيچ‌كدام.

كواكبيان افزود: پس چرا همش حزبي بحث مي‌كنيد؟ حضرت امام فرموده بودند بسيج و سپاه حق ندارند وارد سياست شوند، ولي مواضعي كه حاج آقا به عنوان جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه مي‌فرمايند، جور ديگري است و بايد ببينيم كه چقدر با تعاليم اسلام جور درمي‌آيد. واقعا شما داريد فكر مي‌كنيد كه كار سياسي انجام مي‌دهيد يا كار حزبي مي‌كنيد؟ بله، سپاه مي‌تواند بحث سياسي كند و بايد از انقلاب حفاظت كند ولي نبايد وارد بحث‌هاي حزبي شود و شأن شما بايد اجل از اين باشد كه اين بحث‌ها را مطرح كنيد.

وي در واكنش به نام بردن از برخي افراد در اين جلسه گفت: اين‌كه شما درباره برخي افراد مسائلي را مطرح مي‌كنيد، به من چه؟ مگر من سخنگوي آن‌ها هستم؟ به لحاظ اخلاقي هم درست نيست كه پشت سر كساني كه در جلسه حضور ندارند حرف بزنيد و بعد هم بگوييد كه همه شما از يك ائتلاف هستيد. من پيش قدم‌تر از حزب مشاركت و سازمان مجاهدين نام مهندس موسوي را براي انتخابات مطرح كرده بودم و اين حرفي كه شما مي‌زنيد چه ربطي به اين بحث‌هاي ائتلاف و اين‌ها دارد؟ اگر اين‌طور باشد به گفته شما 14 ميليون نفر بايد توبه كنند؛ چراكه در انتخابات ائتلاف سياسي آن‌ها با هم بوده است. اين چه استدلالي است آقاي ذوالنور؟ انتخابات گذشت و من بارها گفته‌ام كه بايد درباره مسائل بعد از آن تدبيري مي‌شد كه متاسفانه نشد و هنوز هم مي‌گويم كه بايد فكري براي اين مساله بشود.

وي با بيان اين‌كه بنا ندارم صحبت‌ها يا اسنادي از افراد بياورم، در عين حال به آيت‌الله مصباح يزدي اشاره كرد و ادامه داد: وقتي ايشان حضور ندارد درست نيست كه من اين مصداق‌ها را مطرح كنم. ممكن است شما بگوييد ايشان هم يك نفر است و به ما ربطي ندارد ولي خير، اين طور نيست؛ چراكه هر كجا شما سخنران كم مي‌آوريد از ايشان دعوت مي‌كنيد. چه كسي ديده است كه در زمان حضرت امام ايشان يك امضا بر روي مطالب امام(ره) بياورد يا تبييني از انديشه امام(ره) داشته باشد.

اين نماينده مجلس خطاب به ذوالنور با بيان اين‌كه شما حامي بزرگ اين دولت هستيد، نسبت به عملكرد دولت با اشاره به مصاديقي انتقاد كرد و گفت: اگر قرار باشد نمونه‌هاي بياورم مطمئن باشيد شصت نمونه نيز مي‌توانم بيان كنم.

وي در بياني مفصل، منتقدانه گفت: در مورد مباحث هسته‌اي، همين عزت اسلامي كه شما مطرح كرديد اقتضاء مي‌كند كه ما با روس‌ها اين‌طور برخورد كنيم؟ تازه تاسف هم مي‌خورند كه روس‌ها خوب عمل نمي‌كنند!

وي افزود: اين‌ها تازه بخش‌هاي مربوط به سياست خارجي بود، و وقتي در مساله سياست داخلي نگاه مي‌كنيم مي‌بينيم كه مشكلات زيادي نيز در اين حوزه وجود دارد. در همين چند ماه گذشته ببينيد چه تعداد روزنامه توقيف شده‌اند و يا چه تعداد از دانشجويان در دانشگاه‌ها به كميته انضباطي رفته‌اند. آيا اين‌ها رفتارهاي خط امامي است؟

در اين لحظه مجري مناظره به كواكبيان اعلام كرد: دو دقيقه از وقت‌تان باقي مانده است.

كواكبيان هم گفت: از اين دو دقيقه بعدا استفاده مي‌كنم.

تعدادي از دانشجويان به مجري مناظره تذكر دادند: چهار دقيقه از وقت آقاي كواكبيان باقي مانده است و آقاي ذوالنور هم به جاي يك ربع، شانزده دقيقه صحبت كردند.

در ادامه ذوالنور خطاب به كواكبيان با بيان اين‌كه من به مسير خاكي نرفتم، اظهار كرد: خودتان بحث دو گروه را كرديد و گفتيد كه عده‌اي اين‌طور و عده‌اي آن طور هستند و من در ادامه همين خط صحبت كردم. من گفتم شفاف و از روي نوشته مطالبم را بيان مي‌كنم. بحث آقاي گنجي و آقايان ديگر در روزنامه‌هاي زنجيره‌اي آن زمان منتشر شده است و اين مسائلي كه من مطرح مي‌كنم نه غيبت است و نه تهمت و كار غيراخلاقي هم نيست. اساسا آن‌ها اين حرف‌ها را مي‌زدند كه همه بشنوند و حالا كه من برخي از آن‌ها را بازگو مي‌كنم حتي بايد از من تشكر كنند.

وي ادامه داد: شما كلي حرف مي‌زنيد و سند هم ارائه نمي‌دهيد. من كاري با اين دولت نداشته‌ام و دولت هم معصوم نيست، ولي بايد فلش نهايي را ببينيم كه به كدام جهت است. آقاي احمدي‌نژاد يك مشايي دارد ولي ديگران يا همه‌شان مشايي بودند، يا بدتر از مشايي.

وي نيز به مساله هسته‌يي اشاره كرد و خطاب به كواكبيان گفت: شما مساله هسته‌يي را منقطع از قبل و بعد نگاه مي‌كنيد. خود آقاي موسوي در نطق تبليغاتي خود تنها نكته قوتي كه در اين دولت بر روي آن انگشت گذاشت اين بود كه مي‌گفت اين دولت در بحث هسته‌يي بهتر از دولت‌هاي گذشته كار كرده است. شما ببينيد در زمان دولت‌هاي قبل ظرف سه سال سه وزير اروپايي و به همراه خاوير سولانا به تهران آمدند و اجلاس سعدآباد شكل گرفت و بعد خود آن‌ها گفتند كه ما ميوه عراق و افغانستان را در سعدآباد چيديم. اين آقايان چه كردند؟ ببينيد شما را به چه تصميمي وادار كردند و گفتند تعليق و ما هم گفتيم چشم.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه ادامه داد: آقاي خاتمي زور زدند كه اجازه 25 سانتريفيوژ را بگيرند و نتوانست ولي الان هفت هزار سانتريفيوژ با اورانيوم 20 درصد فعاليت مي‌كند. قبل از اين دولت گفتند پروتكل الحاقي و ما هم گفتيم چشم. طبق پروتكل آن‌ها اجازه بازرسي وسيع‌تر نسبت به بازرسي‌هاي ان‌.پي‌.تي دارند و حيطه نظارت آن‌ها محدود به مراكز هسته‌يي نيست و اساسا يكي از اهداف آن‌ها هم همين بود كه در قالب پروتكل، جاسوسان آمريكايي به كشور ما بيايند و ما همه اين‌ها را پذيرفتيم.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه همچنين اظهار كرد: آقاي كواكبيان! همين همشهري شما آقاي حسن روحاني كه آن زمان دبير شوراي عالي امنيت ملي بود، مي‌گفت ما با آن سه وزير خارجي چانه‌زني مي‌كرديم كه راهپيمايي‌هاي كشور ما را ببينيد و بدانيد كه مردم ما پروتكل الحاقي را قبول ندارند، پس لااقل امتيازي به ما بدهيد ولي آن‌ها به ما خنديدند و گفتند اين مساله را مجلس ششم شما تصويب كرده است. مجلس ششم كارش آب ريختن به آسياب دشمن بود، آيا اين با خط امام سازگاري دارد؟

وي مساله هسته‌يي ايران و برخورد غرب با آن را به حركت دو خودرو در مسير مقابل و رو به هم تشبيه كرد و گفت: كار اين دولت اصولگرا اين بود كه فرمان ماشين هسته‌يي را دور انداخت و گفت اين ماشين نه فرمان دارد، نه دنده عقب مي‌رود و نه ترمز دارد. حالا اگر جرات داريد به مسير خود ادامه دهيد و بدين ترتيب آن‌ها مجبور شدند كه از مسير خود منحرف شوند و به بركت بي‌اعتنايي بود كه توانستيم كار را پيش ببريم؛ چراكه اين دولت سر سوزني كوتاه نيامد.

وي با اشاره به صحبت‌هاي كواكبيان درباره نوع برخورد اين دولت با روسيه اظهار كرد: مگر شعار ما مرگ بر شرق و غرب نبوده است؟ آن زمان دولت آقاي خاتمي در مقابل امتيازخواهي بي‌شرمانه روسيه براي درياي خزر چه كار كرد؟

ذالنور خطاب به كواكبيان گفت: من هيچ‌گاه نگفتم كه آن 14 ميليون بايد توبه كنند، بلكه هميشه گفته‌ام كه سران فتنه را بايد از مردم جدا كرد، 14 ميليون نفر از مردم يك راي داده‌اند و خدا جزاي خير به آن‌ها بدهد و بالاخره آن‌ها هم راي خود را داده‌اند.

وي همچنين درباره مساله مشايي نيز گفت: خود من يكي از تريبون‌هايي هستم كه در جاهاي مختلف در مورد آقاي مشايي انتقاد كردم و بعضا حتي حرف‌هاي تندي زده‌ام كه از حلقوم هيچ اصلاح‌طلبي خارج نشده است.

وي ديدگاه‌ مقام معظم رهبري در مورد دولت فعلي را يادآور شد و در ادامه درباره بحث ورود پاسداران به سياست گفت: در اين مساله نيز افراط و تفريط وجود دارد. ما حتي پاسداراني داريم كه به خاطر ورود آن‌ها به مسائل سياسي آن‌ها را اخراج مي‌كنيم. من از هيچ حزبي دفاع نمي‌كنم و به ماهيت احزاب هم كاري ندارم بلكه من به عنوان يك طلبه در اين جلسه شركت كردم.

در ادامه جلسه كواكبيان نسبت به روند طي شده در مناظره ابراز نارضايتي كرد و گفت: متاسفانه بحث اصلا به سمت انديشه‌هاي خط امام نرفت و من آرزو به دل ماندم كه حاج آقاي ذوالنور هم لااقل چهار مورد را راجع به خط امام بفرمايند.

وي با بيان اين‌كه در مورد بحث آقاي مصباح يزدي هم گفتم كه من درست نمي‌دانم وقتي ايشان در جلسه حضور ندارند درباره ايشان كد بياورم، ديدگاه مصباح يزدي درباره مبناي مشروعيت در كشور و مردم را مورد اشاره قرار داد و گفت: چنين چيزي نياز به بحث كردن ندارد.

وي با اشاره به نام برخي دولتمردان و انتقاد از عملكر آن‌ها ادامه داد: ببينيد امام در مورد مسوولان نظام چه مي‌گويند، ايشان مي‌فرمايند؛ خدا نياورد آن روزي را كه مسوولين نظام ما از مرفهين بي‌درد و بي‌خبر از كوخ‌نشينان باشند.

تعدادي از حاضران با صداي بلند هاشمي، هاشمي ‌گفتند.

كواكبيان نيز در واكنش گفت: من به هيچ كس وابسته نيستم و نظر خودم را مي‌گويم.

مدير مسوول روزنامه مردم‌سالاري به مطالب منتشر شده درباره قيمت منزل صادق محصولي در اين روزنامه در زماني كه وي به عنوان وزير نفت معرفي شده بود، اشاره كرد و واكنش دفتر محصولي را يادآور شد.

يكي از حاضران در اين لحظه سعي داشت با صداي بلند و از ميان جمعيت پاسخ كواكبيان را بدهد.

مجري جلسه مناظره در اعتراض به اين حركت وي گفت: اين كار شما توهين به نفر مقابل است، آقاي ذوالنور خودشان مي‌توانند جواب دهند، پس شما سكوت كنيد.

كواكبيان خطاب به ذوالنور ادامه داد: شما بحث همشهري ما را مطرح كرديد و من هم مي‌خواهم از ايشان دفاع كنم. پرسش من از شما اين است؛ آيا آقاي حسن روحاني پروتكل الحاقي را خودسر امضاء كرد؟

وقتي ذوالنور خواست واكنش نشان بدهد، تعدادي از حاضران در اعتراض به وي گفتند: الان وقت صحبت كردن شما نيست.

كواكبيان نيز ادامه داد: من يكي از كساني بودم كه آن نامه حمايت از بيانيه تهران را امضا كردم و معتقدم كه با قدرت بر سر منافع ملي در مقابل غربي‌ها مي‌ايستيم؛ چراكه بايد از سياست‌هاي نظام دفاع كرد ولي بحث اين است كه شما مي‌گوييد برخي آقايان مرعوب بودند و اين نوع بحث كردن اصلا درست نيست.

وي بار ديگر خطاب به ذوالنور پرسيد: آيا درست است ما سه نامه بنويسيم و يك بار هم جواب ما را ندهند؟ آيا درست است كه ما پاي سخنراني اوباما بنشينيم و او پاي سخنراني آقاي احمدي‌نژاد ننشيند و از جلسه بيرون برود؟

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هم‌چنين با انتقاد از حضور رييس‌جمهور در اجلاس بازنگري ان‌.پي‌.تي گفت: در اجلاس بازنگري ان‌.پي‌.تي از كل كشورهاي دنيا تنها دو نفر در حد رياست جمهوري شركت كرده بودند. كاش لااقل با همه اين اوصاف نتيجه اين اجلاس به نفع ما بود.

وي در پايان اين بخش از صحبت‌هاي خود گفت: متاسفانه چراغ سبزي كه به آمريكا نشان داده شده است در طول 30 سال گذشته نشان نداده بوديم و من مي‌توانم اين مساله را ثابت كنم؛ چراكه موارد زيادي در اين مورد وجود دارد.

ذالنور در دامه اين مناظره تصريح كرد: در اين‌جا نكته‌اي در خصوص آيت‌الله مصباح مطرح شد، من از اشخاص دفاع نمي‌كنم اما از نظر دفاع مي‌كنم، اين‌كه آيت‌الله مصباح منشا مشروعيت ولايت فقيه را نظر مردم نمي‌دادند، نص صريح فرمايشات امام است.

وي با بيان اين‌كه منشا مشروعيت، الهي است، اظهار كرد: قرآن نيز در آيات مختلفي بر اين امر تاكيد كرده است. اگر مردم نخواهند امام نمي‌تواند كار كند؛ اما اين ارتباطي با مشروعيت امام ندارد؛ لذا اگر مردم اقبال و انتخاب كردند، ولايت فقيه،‌ ولايتش عينيت مي‌يابد. بر همين مبناست كه اميرالمومنين(ع) حتي زماني كه خانه‌نشين بود ولي خدا بود و زماني كه مردم به ايشان روي آوردند، ولايتشان عينيت يافت.

وي با بيان اين‌كه مردم جاي خود را دارند نه جاي خدا را، مشروعيت را آسماني دانست و ادامه داد: اگر مردم روي‌گردان شدند ابزار اجرايي از دست ولي فقيه خارج مي‌شود.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه گفت: رييس‌جمهور هم منصوب رهبري است و خط امام اين است. برخي آن زمان كه امام(ره) حكم بازرگان را صادر كرد مي‌ترسيدند و اظهارنظر نمي‌كردند؛ اما چون امروز امام(ره) را نمي‌بينند سنت امام(ره) را زير پا مي‌گذارند.

وي در پاسخ به سوال كواكبيان مبني بر اين‌كه آيا ميزان راي ملت نيست؟ تاكيد كرد: ميزان راي ملت است و بر منكرش لعنت. ولي حضرت امام فرمودند اگر مردم به رييس‌جمهور راي دادند و ولي فقيه تنفيذ نكرد، رييس‌جمهور حق تصرف در امور را ندارد و اگر تصرف كرد طاغوت است.

وي با بيان اين‌كه در اسلام حتي انسان حق تصرف در امور شخصي خود را هم ندارد، گفت: ما بايد ولايت فقيه را از منظر امام(ره) بشناسيم.

ذالنور با اشاره به اظهارات كواكبيان درباره نوشتن نامه به اوباما و عدم پاسخگويي وي، اظهار كرد: ممكن است ما چندين نامه بنويسيم و آن‌ها جواب ندهند؛ اما در زمان آقاي خاتمي كريستين امانپور رييس‌جمهور ما را فيتيله‌پيچ و به مداحي به نفع آمريكا وادار مي‌كند تا جايي كه ايشان مي‌گويد ملت آمريكا شهيد‌پرورند و آبراهام لينكلن نيز شهيد بوده است. بنده بعد از اين اظهارت گفتم بنياد شهيد در آمريكا هم شعبه‌اي بزند.

وي يكي از شاخصه‌هاي خط امام را استكبارستيزي برشمرد و خاطرنشان كرد: در آخرين روز قدسي كه برگزار شد، ببينيم زير كدام پرچم به نفع اسرائيل شعار دادند.

وي با اشاره به اصل 150 قانون اساسي نيز گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، پاسدار انقلاب و دستاوردهاي انقلاب است و طبق مصوبه شوراي عالي امنيت ملي در زماني كه آقاي خاتمي رييس‌ آن بودند اين مصوبه به تصويب رسيد كه در شرايط خاصي حتي نيروي انتظامي در دايره عملياتي سپاه قرار مي‌گيرد. از سوي ديگر اگر در عرصه فرهنگي و سياسي، نظام به خطر افتاد، سپاه غير از ارتش است؛ لذا بايد گفت ك
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 7 خرداد 1389
انصافا صحبت های آقای ذوالنور چه ارتباطی با موضوع جلسه داشت؟ ایشان جلسه مزبور را با هم اندیشی یک حزب اشتباه گرفت. احتمالا همین حرف ها را قصد دارد در جلسه مراسم شهدای نکا تکرار کند. احسن بر کواکبیان که با نطق به او پاسخ داد و نامبرده مجبور شد حرف امام را تکذیب کند

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.098 seconds.